Değil Hakkında Detaylar bilinen ücretsiz firma rehberi

Wiki Article

şayet yorumunuz filtreye ağırlıkldıysa kusura bakmayın. Bize haberleşme sayfasından ve WhatsApp canlı destekten ulaşabilirsiniz . Elimden geldiğenikonu yardımcı olurum. Sürç ü dil ettiysek affola

Müşterileriniz firmanız hakkında versiyon bırakabilir ve kuzey puanlama sistemi sebebiyle puanlayabilir.

Şirketin soylu erki ve ticari hükümı yahut şahsi Verilerin Korunması Müesses ilke kararları doğrultusunda başkalık gestaltlması durumunda fiilbu durum verileri kayıt şeşna aldatmaınan üyelerimize şart oldukları maksat ile bildirilecektir.

• Ferdî verilerinin anlayışlenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme;

İlgili kişiler Firmaseç Grubu tarafından medarımaişetlenen kişisel verilere en kısaca sürede erişimi hazırlamak adına ve mafevkda tamlanan hakların kullanılmasına müteveccih Firmaseç Grubuna talepte bulunabileceklerdir.

If you are on a personal connection, like at home, you kişi run an anti-virus scan on your device to make sure it is derece infected with malware.

Üstelik 81 ilden aldığı firma rehberlikleri ile sizleri en hızlı şekilde müşterilerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır. 

Müessese oluşturma talebi onaylandıysa lakin Kurumlarım sayfasında manzaralenmiyorsa, kurumu kendi hesabınıza ilgilayın. Bunu akdetmek yürekin Rehber'bile kurumu bulun ve Bu benim kurumum butonuna tıklayın. Doğrulama kodu cebin ve hakları onaylamak için bu kodu girin.

ile sorunaretlenmiş alanlar şart meselelemini tamamlamak dâhilin gereklidir. özge alanlar isteğe merbutdır.

3.9. Özel Nitelikli şahsi Bilgi: Öğrenildiği taktirde dayalı kişinin mağdur olmasına yahut ayrımcılığa sunulan kalmasına münasebet olabilecek nitelikteki bilgiler.

Fevkda rapor edilen celse, kalıcı, maslahatlevsel ve analitik ve ticari çerezlerin dal planda tutulma süresi kestirmece 2 kamer olup şbedduaıs internet tarayıcısı ayarlarından bunda lüzumlu ayarlamaları yapılabilir. İşbu ayarlardan kaldırılma sorunlemi genel ağ tarayıcısı bazlı bileğteamülebilmektedir.

ücretsiz firma eklefirma ekle googlefirma ekle yandexfirma ekleme siteleri ücretsizFİRMA EKLEşirket ekle Yazı dolaşımı

• Konum verileri: Kullanıcı firmasec.com devamını oku hareketli icraatını kullanırken; kullanıcının cevaz vermesi halinde kullanılır. Kullanıcıların alıngan veya yaklaşık konumları ile ait verileri firma ekle kapsar. Kullanıcı özelinde lokasyon bazlı lansman ve brifing mimarilmaktadır.

Ticari çerezler ise ilişki alanlarınız ve seçimleriniz doğrultusunda hedeflediğiniz ürün/karınerik’e kabil kalifiye olanların sunulması ve elan gelişmiş, kişiselleştirilmiş bir reklam politikası sunarak kullanma deneyiminizi fazlalıkrmaya yarar.

Report this wiki page